divendres, 29 de juliol del 2011

Gran hermano dolomites (GHD)



GRAN HERMANO DOLOMITES és el nom que hem triat per definir aquesta experiència que avui comencem al centre: sortida internacional oberta a tothom, s'hi apunta qui vol, només cal ser major d'edat. Som 19 participants, d'entre 19 i 64 anys, 7 dones i la resta homes, diferents nivells de muntanya i objectius diversos, no ens cal cap productora ni martingales, entre el grup s'ha escollit encarregats per cada cosa, vist lo vist tothom ho fa de la pitjor manera per no repetir, algu ens envia a Milà quan tocaria Venecia, un altre es fa passar a recollir el darrer per dormir mitja hora més... Ja veurem com seran els cotxes de lloguer i la casa...La casa es composa de 5 apartaments de 4 persones cadascuna, amb els grups que van a cada aparta triats segons ves a saber quin criteri...ara toca dir qui som per ordre d'aparició amb lleganyes: SERGI (el benjamí del grup i pota tendra), MARCOS (diuen que és de La Floresta o li agraden les flors, les redactorrs encara no ho tenen confirmat), JOAQUIM (conegut com el correcaminos de la Sènia, beep-beep!!!), JOAN RAMON (ex-boss, abarrotador i to soot), MONTSE (sufridora del to soot i infermera general), TERESA (professional de la muntanya, sap de tot menys de fer maletes), CARLES (melenas el terror de la nenas i de les muntanyes), JAUME (las mata callando, diuen, és a dir expert-silencios), DOLORS (culta i molt organitzada, en fi... Una joia), PERE (li van les emes: música, muntanya, marta, masatges, multes, mascarpone, machiatto, etc), MARTA P. (infermera suplents i li van les pes: Pere, pacient, pastificcio i mooooltes coses més), FERRAN (anti samarreta verda, intente posar al Pauli a puesto i no sabem si ho farà ballant), ELENA (patidora responsable, discreta i encantadora... Esperem no s'encanti massa), ANTONI (candidat a primer de cordada amb la seva solvencia contrastada, però vaja, s'ho haurà de guanyar...), PAULI (expert en viariants i melons, de bon rotllo!!! I cerca ragazza.. Aparteu les italianes...), JORDI (agrònos i conegut arreu per la seua orientació), MARTA V (vinguda de can fanga no en té ni idea del que li espera), FELIU (pro tres mil en amunt, ripetere italiano questo anno), ARES (la benjamina del grup, campiona di tutto, italiani trimola ce una bella ragazzineta).




29 JULIOL. Són les 7h del mati. Som a l'aeroport, ben esmorzats, amb els 60kg estrictes de pes grupal degudament facturat ja fa estona.
L'anada ha estat prou plàcida. TOTS hem arribat molt puntuals menys l'organitzador: en Pauli, que amb un glamour espectacular amb la seva maleta de rodetes, (qui l'ha vist!) ha aribat 10 minuts tard (es veu que no trobava el SIMAGO). El grup ja denominat GRAN HERMANO DOLOMITES,, que no GORMITIS, com li van dir a la Montse, ha decidit nominar-lo. Mentre en Carles, Joaquim, Pauli i Joan Ramon juguen a la butifarra, rebem una trucada de l'Izquierdo... Ja es a dins.. Esperant.. INAUDIT!!! Quina puntualitat!!! Aquest viatge promet!!!! Deixem el que fem i tots cap a dins, passem els controls i ja ben decidits encarem la cua per entrar a l'avió. I arriba el moment de la veritat: la motxilla d'en Pauli comença a "bafanculo". Els melons no passen el control. I en fi, ell i la Teresa necessiten l'ajut dels companys per alleugerir pes de les bosses respectives... En Joan Ramon no ha tingut cap problema i això que també portava dos bosses.. L'hostessa no sabia on mirar ja que aquella malla rotllo torero us podeu imaginar el que marca! Superat ja l'últim entrebanc i ja a dins donem una mica l'espectacle, fins que ens fan callar.

Arribem on time a Milà, i un cop hem recuperat els petates iniciem l'aventura per trobar els cotxes. Dos hores més tard i després de conèixer totes les terminals de l'aeroport sortim repartits en 4 magnífics cotxes cap al destí. RECORD EN LA HISTORIA DEL CENTRE!!!!! Tardem només 100metres en perdre'ns tots els cotxes, malgrat el dossier tan ben preparat... I el gust que dóna saltar-se el programa.. 200 km més tard ens reagrupem, i amb el ferm propòsit de nontornar-ho a repetir... HI TORNEM! Per resumir.. Arribem a lloc a hores diferents i per camins diferents... Instal.lació als magnífics Fawlty Towers apartments... I sopars variats.. Uns a casa, altres al bar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada