dimecres, 23 d’abril del 2014

PARADA DE LLIBRES DE SANT JORDI

El Centre ha muntat enguany una parada de venda de llibres a la Baixada de la Trinitat, cantonada al Carme, amb motiu de la diada de Sant Jordi.
A mès, els nostres companys i autors ens firmaran els seus llibres.
13.00h. Xavier Sirera
18.00h. Lluïsa Huguet
19.00h Jordi Marmolejo i Joan Escuer
20.00h. Joan Ramon Segura
Durant el dia Manel Cortés
La veritat és que a la tarda la parada ha centrat la "xerradeta" d'una bona colla de socis i socies que hem fruit d'una meravellosa tarda social.
Gràcies als companys/es que s'han responsabilitzat de la feina més feixuga mentre d'altres només feiem anar la "sin hueso".
És una experiència a repetir... crec que l'indret triat ha estat un encert.

diumenge, 13 d’abril del 2014

SOPAR D'ESQUÍ DE FONS

El divendres, 10 d'abril, es va celebrar el tradicional SOPAR D'ESQUÍ DE FONS que sol coincidir amb la cloenda de la temporada. Ara els/les companys/es ja han hagut de guardar els esquís i anar preparant el banyador.
Fins la propera temporada, tot esperant que sigui tant abundant en neu com enguany.

dimarts, 8 d’abril del 2014

REUNIÓ D'EXCURSIONISME

El divendres, 4 d'abril va haver una reunió al Centre al voltant del tema de l'excursionisme i com potenciar l'activitat conjunta dins de l'entitat doncs actualment l'única activitat que es fa amb aquest tarannà al CEL són les sortides d'autocar.
Es va acordar que la tercera setmana de cada més es farà una sortida de nivell bàsic de sortir a la muntanya.
Aquest mes d'abril - amb setmana santa pel mig - es farà una sortida al congost de Mont-rebei i les polèmiques passarel·les que es farà el diumenge, 13.
Ja s'anirà informant de les diverses activitats, així com invitem a tots els socis/es a coordinar alguna sortida oberta.